Foto’s fokveedag eind 70er jaren

Bij het zolder opruimen kom ik dozen met fotomateriaal tegen. Zonde om zo in de kliko te laten verdwijnen. Dus een redelijk goede scanner aangeschaft en zoveel mogelijk digitaliseren en indien mogelijk te rubriceren.

Fokveedag

Afgelopen weken heb ik dia’s gedigitaliseerd uit de eind jaren 70, gemaakt tijdens de fokveedag op verzoek van de organisatie. De dia’s werden op een vergadering vertoond.
Bekijk de foto’s.

Saai
Voor veel mensen zijn het saaie plaatjes uit de tijd dat de mensen nog groter waren dan de koeien. Maar er zijn ook veel mensen te zien op de plaatjes. Vaak werden hele families, buren en bekenden ingeschakeld om de collecties van de bedrijven in de ring te brengen voor de jury. Dat kan heel interessant zijn voor bekenden en familie.

Burgemeester Hardonk
V.l.n.r: Gerrit Spronk, burgemeester Hardonk en Wiechert Kragt.

Watermerk
De foto’s zijn voorzien van een watermerk, niet omdat ik meen het alleenrecht te hebben over de afbeeldingen. Maar ik hoop op deze manier beter geïnformeerd te blijven of er belangstelling is voor de afbeeldingen. De afbeeldingen zonder watermerk zijn alleen digitaal beschikbaar via martin@mrotman.nl. Tegen een vergoeding van 2,50 euro per opdracht, dus ongeacht het aantal afbeeldingen. Deze vergoeding kan een deel van de aanschaf van de scanner weer goedmaken.

Reactie
Onder elke afbeelding is er een vakje om een reactie bij de des betreffende foto te zetten. Zo is het mogelijk om informatie aan de foto’s toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *